Posts Tagged

веб

WordPress Macedonia Meetup #13

На 13-тиот meet-up кој што се одржа во Public Room и со доста голема посетеност од над 50 луѓе кои присуствуваа можам да кажам дека имавме одличен и успешен настан. Голема благодарност до сите кои присуствуваа и до организацијата. Митко Кочковски како предавач и активен член на заедницата на WordPress со 10+ години искуство со…

Read More